نحوه یادگیری طراحی سایت در 7 مرحله
How to learn web design (in 7 steps)
مفاهیم کلیدی طراحی بصری (ویژوال) را درک کنید
اصول اولیه HTML را بدانید
مفاهیم CSS را درک کنید
اصول طراحی UX را بیاموزید
با طراحی UI آشنا شوید
اصول ایجاد طرح بندی را درک کنید
با تایپوگرافی آشنا شوید
تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه ای می تواند زیاد سخت نباشد. اگر واقعا علاقه به طراحی وب دارید می بایست اصول اولیه طراحی را بدانید. مواردی که به آن اشاره می کنیم فقط برای شروع می باشد و شما می توانید در آینده در هر ی از موارد حرفه ای شوید. ما یرای شما اطلاعاتی را گردآوری کرده ایم که بدانید از کجا باید شروع کنید.
اگر می خواهید طراحی وب شوید، ابتدا باید بدانید طراحی وب دقیقا چیست. طراحی وب از عنصر هنر و علم تشکیل شده است که هر دو می بایست شامل خلاقیت باشند و اصطلاحا زاده ذهن می باشند. طراحان وب مفاهیم را درک می کنند و آن را به شیوه ای عملی پیاده سازی می کنند. تصاویر، متن ها، رنگ ها و همه و همه در کنار یکدیگر قرار می گیرند و توسط تجربه پیاده سازی می شوند و به نحوی ایده ها را انتقال می دهند. طراحی وب باید به گونه ای باشد علاوه بر زیبایی ، کاربردی هم باشد و تصویر بصری جذابی برای مخاطب ایجاد نماید.
یک طراح وب خوب المان ها را جزء به جزء طراحی می کند و آنها را کنار یکدیگر قرار می دهد . سپس مفهوم کلی وب سایت که هدف اصلی می باشد را به مخاطب انتقال می دهد. طراح وب باید بداند هر چه قدر هم که طراحی المان ها زیبا باشد می بایست با سازماندهی المانها به هدف نهایی برسد. همچنین این طراح وب است که با طراحی وب سیات مخاطبان را با کمترین کلیک به بخش های مختلف سایت هدایت می کند.
اصلاحات Back-end و front-end به چه معنی هستند
همانطور که در حال یادگیری طراحی وب هستید با صلاحات back-end و front-end برخورد خواهید کید. شما به عنوان یک طراح باید بدانید معنی این اصلاخات چیست و آنها را از یکدیگر تفکیک کنید.
back-end به اصلاح، به تمامی چیزهایی که در پشت صحنه وب سایت در حال اجرا هستند گفته می شود. وب سایت ها بر روی سرور قرار می گیرند، و هنگامی که کاربری درخواست می کند به بخش خاصی از سایت برود، سرور این اطلاعات را دریافت می کند و تمامی کدهای مربوط به سایت را از پایگاه داده مربوطه بیرون می کشد تا سایت به درستی در مرورگر کاربر نمایش داده شود. در واقع سرور ها میزبان داده های سایت هستند که در ان ذخیره و پردازش می شوند.
توسعه دهندگان یا به اصطلاح برنامه نویسان Back-end اغلب با زبان های برنامه نویسی همانند PHP یا ASP یا زبانهایی همانند آنها کار می کنند . آنها ممکن است از پایتون یا جاوا استفاده کنند و همچنین با پایگاه داده ها کاملا آشنا هستند. آنها باید مطمئن شوند که اجزای وبسایت همانند برنامه ها ، پایگاه داده، فریم ورک و ... همگی به درستی با یکدیگر کار می کنند.
شما برای طراحی وب نیاز نیست به صورت تخصصی با این بخش مسلط باشید. اما حداقل باید بدانید در پشت صحنه برای یک وب ساست چه اتفاقی می افتد تا مخاطبان آن را به درستی می بینند. اما اگر می خواهید یک توسعه گر حرفه ای در بخش back-emd شوید شما نیاز به تخصص برنامه نویسی و طراحی حرفه ای خواهید داشت.
اما قسمت front-end سایت به چه معنی می باشد. در واقع این قسمت در سمت مخاطب یا مشتری قرار دارد. قسمت front-end یا جلویی، جایی است که کدهای html، CSSو ... برای نمایش یک وب سایت با هم کار می کنند. این بخش از سایت، قسمتی است که مخاطبان با آن درگیر هستند.
همانطور که اشاره شد، در صورتی که طراحی وب را آغاز کنید شما ناخواسته وارد حوزه های مختلفی برای یادگیری بیشتر خواهید شد، این حوزه های تصصی که در آینده شما را درگیر خواهند کرد نشانه پیشرفت شما در این حوزه خواهد شد.
طراحی گرافیکی ، وب سایت ها را از یکدیگر متمایز می کند
شاید طراحی سایت به نظر بدون زحمت بیاید اما مهمترین بخش آن اصول طراحی سایت می باشد. اما مهمترین گزینه که یک وب سایت را از دیگر وب سیات ها متمایز می کند ، طراحی گرافیکی و نمایش بصری آن است. این قسمت از طراحی شاید زیاد ربطی به یادگیری تخصصی نداشته باشد و همه آن زاده ذهن طراح باشد. در واقع این خلاقیت طراح است که یک سایت را از دیپر سایت ها متفاوت می کند و نه اصول برنامه نویسی آن. البته همان خلاقیت ها نیز اصولی دارند که باید توسط طراح رعایت شوند، مثلا شکل هندسی سایتف ابعاد تصاویر و ... .
مقالات مرتبط