طرحی حرفه ای وب

مدیریت تجربه مشتری

Customer Experience Management (CEM)

Customer Experience Management (CEM)

نویسنده محتوا
نویسنده: کارشناس بازاریابی
طراحی حرفه ای
Understand the key concepts of visual design

مفاهیم کلیدی طراحی بصری (ویژوال) را درک کنید

طراحی حرفه ای
Know the basics of HTML

اصول اولیه HTML را بدانید

طراحی حرفه ای
Understand CSS

مفاهیم CSS را درک کنید

طراحی حرفه ای
Learn the foundations of UX design

اصول طراحی UX را بیاموزید

طراحی حرفه ای
Familiarize yourself with UI design

با طراحی UI آشنا شوید

طراحی حرفه ای
Understand the basics of creating layouts

اصول ایجاد طرح بندی را درک کنید

طراحی حرفه ای
Learn about typography

با تایپوگرافی آشنا شوید

PIXEL

WEB DESIGN STUDIO

مدیریت تجربه مشتری چه نقشی در سود آوری شرکت

موضوعی که اکثر شرکت ها با آن درگیر هستند نبود محصول یا خدمات و یا نبود مشتریان نیست، بلکه جذب و نگهداری مشتریانی است که بتوان بیشترین سود آوری را برای مجموعه داشته باشند. در تعاریف و استراتژی های امروزی تمام تمرکز بر حفظ و وفاداری مشتریان است. خیلی از کارشناسان معتقد هستند هزینه راضی نگه داشتن مشتریان به مراتب کمتر از بدست آوردن مشتریان جدید است. این نگاه در تئوری درست است. اما در عمل چه باید کرد؟ ما بر چه مبنایی یک مشتری را سود آور و یک مشتری را زیان ده تعریف می کنیم.

ما می دانیم مشتری باید رضایت داشته باشد تا مجدد از ما خرید کند. اما چگونه باید ارزیابی کنیم چه مشتری راضی و چه مشتری ناراضی است. طبیعتا نظر سنجی به راحتی از مشتریان امکان پذیر نیست، اما می توان سیستمی پیاده سازی نمود که از نگاه مشتریان برای آنان خلق ارزش کرد. در همین راستا مفاهیم جدیدی همانند مدیریت تجربه مشتری خلق شد تا ما بتوانیم تمامی آن چیزی که یک متشری را راضی نگه می دارد را در سیستم فروش و بازاریابی خود پیاده  سازی کنیم.

مدیریت تجربه مشتری به این معنیست که ما با شناختی که از مشتریان خود بدست می آوریم بتوانیم بر اساس سلایق و تجارب قبلی مشتری ، تجربه ای سفارشی را برای او  فراهم کنیم. طبیعیست شناخت از سلایق و علایق مشتری به این راحتی نمی باشد و نیازمند بررسی و رصد دقیق کانالهای ارتباطی مشتریان با سازمان خواهد بود. تجربه مشتری بسیار برای سازمانها ارزشمند است و بر اساس مدیریت آن می توان ارزش زیادی به سازمان اضافه نمود:

  • برندینگ
  • افزایش فروش مشتریان بالقوه
  • یافتن مشتریان بلفعل
  • افزایش وفاداری مشتریان به برند
  • مدیریت و حفظ مشتریان جاری

طراحی وب چیست و از چه عناصری تشکیل می شود؟

اگر می خواهید طراحی وب شوید، ابتدا باید بدانید طراحی وب دقیقا چیست. طراحی وب از عنصر هنر و علم تشکیل شده است که هر دو می بایست شامل خلاقیت باشند و اصطلاحا زاده ذهن می باشند. طراحان وب مفاهیم را درک می کنند و آن را به شیوه ای عملی پیاده سازی می کنند. تصاویر، متن ها، رنگ ها و همه و همه در کنار یکدیگر قرار می گیرند و توسط تجربه پیاده سازی می شوند و به نحوی ایده ها را انتقال می دهند. طراحی وب باید به گونه ای باشد علاوه بر زیبایی ، کاربردی هم باشد و تصویر بصری جذابی برای مخاطب ایجاد نماید.

یک طراح وب خوب المان ها را جزء به جزء طراحی می کند و آنها را کنار یکدیگر قرار می دهد . سپس مفهوم کلی وب سایت که هدف اصلی می باشد را به مخاطب انتقال می دهد. طراح وب باید بداند هر چه قدر هم که طراحی المان ها زیبا باشد می بایست با سازماندهی المانها به هدف نهایی برسد. همچنین این طراح وب است که با طراحی وب سیات مخاطبان را با کمترین کلیک به بخش های مختلف سایت هدایت می کند.

آموزش طراحی سایت

اصلاحات Back-end و front-end به چه معنی هستند

همانطور که در حال یادگیری طراحی وب هستید با صلاحات back-end و front-end برخورد خواهید کید. شما به عنوان یک طراح باید بدانید معنی این اصلاخات چیست و آنها را از یکدیگر تفکیک کنید.

back-end به اصلاح، به تمامی چیزهایی که در پشت صحنه وب سایت در حال اجرا هستند گفته می شود. وب سایت ها بر روی سرور قرار می گیرند، و هنگامی که کاربری درخواست می کند به بخش خاصی از سایت برود، سرور این اطلاعات را دریافت می کند و تمامی کدهای مربوط به سایت را از پایگاه داده مربوطه بیرون می کشد تا سایت به درستی در مرورگر کاربر نمایش داده شود. در واقع سرور ها میزبان داده های سایت هستند که در ان ذخیره و پردازش می شوند.

توسعه دهندگان یا به اصطلاح برنامه نویسان Back-end اغلب با زبان های برنامه نویسی همانند PHP یا ASP یا زبانهایی همانند آنها کار می کنند . آنها ممکن است از پایتون یا جاوا استفاده کنند و همچنین با پایگاه داده ها کاملا آشنا هستند. آنها باید مطمئن شوند که اجزای وبسایت همانند برنامه ها ، پایگاه داده، فریم ورک و ... همگی به درستی با یکدیگر کار می کنند.

شما برای طراحی وب نیاز نیست به صورت تخصصی با این بخش مسلط باشید. اما حداقل باید بدانید در پشت صحنه برای یک وب ساست چه اتفاقی می افتد تا مخاطبان آن را به درستی می بینند. اما اگر می خواهید یک توسعه گر حرفه ای در بخش back-emd شوید شما نیاز به تخصص برنامه نویسی و طراحی حرفه ای خواهید داشت.

اما قسمت front-end سایت به چه معنی می باشد. در واقع این قسمت در سمت مخاطب یا مشتری قرار دارد.  قسمت front-end یا جلویی، جایی است که کدهای html، CSSو ... برای نمایش یک وب سایت با هم کار می کنند. این بخش از سایت، قسمتی است که مخاطبان با آن درگیر هستند.

همانطور که اشاره شد، در صورتی که طراحی وب را آغاز کنید شما ناخواسته وارد حوزه های مختلفی برای یادگیری بیشتر خواهید شد، این حوزه های تصصی که در آینده شما را درگیر خواهند کرد نشانه پیشرفت شما در این حوزه خواهد شد.

آموزش طراحی سایت

طراحی گرافیکی ، وب سایت ها را از یکدیگر متمایز می کند

شاید طراحی سایت به نظر بدون زحمت بیاید اما مهمترین بخش آن اصول طراحی سایت می باشد. اما مهمترین گزینه که یک وب سایت را از دیگر وب سیات ها متمایز می کند ، طراحی گرافیکی و نمایش بصری آن است. این قسمت از طراحی شاید زیاد ربطی به یادگیری تخصصی نداشته باشد و همه آن زاده ذهن طراح باشد. در واقع این خلاقیت طراح است که یک سایت را از دیپر سایت ها متفاوت می کند و نه اصول برنامه نویسی آن. البته همان خلاقیت ها نیز اصولی دارند که باید توسط طراح رعایت شوند، مثلا شکل هندسی سایتف ابعاد تصاویر و ... .

مقالات مرتبط

LET’S STAY CONNECTED

WE ARE ALMOST EVERYWHERE

PIXEL web studio
Pixel website design is a collection of website design experts who work together from all over the world.
Pages
Contact Information
TEHRAN - IRAN
Call : +98 910 408 9855
Email : info[@]pixelstd.com
We Are Open
Saturday - Thursday : 9:00 - 21:00
Wednesday : 9:00 - 15:00
Friday : Closed